De Kolk 4, 1645 VM, Ursem NL
+31 (0)72 - 7 439 439
info@van-buuren.nl

Uw prefab gevelspecialist

van stelkozijn tot complete gevel

Gevelelementen naar wens van de klant 

Van Buuren is uw meedenkend partner.

Een belangrijk deel van onze productie bestaat uit het vervaardigen van gevelelementen in onze bedrijfshallen aan de Kolk 4 in Ursem.

Gevelelementen kunnen bestaan uit dragende en niet dragende binnen- of buitenwanden. Ook wel hsb wanden, binnenspouwbladen, voorzetwanden of gevelvullende elementen genoemd. Hoe het ook wordt genoemd, wij maken het! En alles uiteraard naar wens van de klant.

Lees meer over onze projecten

Van stelkozijn tot complete gevel

Ook het plaatsen van beglaasde en afgelakte kozijnen in de elementen behoort tot de mogelijkheden. Op die manier zorgt het bouwen met prefab gevelelementen voor een snel bouwproces op locatie. Tevens is met het plaatsen van de elementen meteen sprake van een wind- en waterdichte situatie. Verder zetten wij ook stelkozijnen, dakranden of bijvoorbeeld gootrekken voor u in elkaar.

Nieuwbouw én renovatie

Of het nu gaat om een nieuwbouw project voor een woontoren of de renovatie van een woonwijk, wij denken graag in een vroegtijdig stadium met u mee. Wij zijn een meedenkend partner, vanaf de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke oplevering.

Recente projecten

Onze professionele kennis in combinatie met onze informele aanpak zorgt ervoor dat zowel grote als kleinere bouwbedrijven graag met ons samenwerken. Onze expertise zetten wij graag in om onze partners verder te helpen. Zo hebben wij al meegewerkt aan vele mooie projecten. Daar zijn wij trots op. Hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Wij horen graag van u

Interesse in onze diensten? Wij staan u graag te woord.