De Kolk 4, 1645 VM, Ursem NL
+31 (0)72 - 7 439 439
info@van-buuren.nl

Uw prefab gevelspecialist

van stelkozijn tot complete gevel

Innovatief werken met BIM

Met BIM virtueel bouwen

Voor onze projecten werken wij met BIM. De gevelelementen worden 3D ontworpen en geintegreerd in een digitaal model, waarin alle partijen samenwerken. Alle relevante informatie wordt in één systeem bewaakt. Het gehele bouwproces is hiermee overzichtelijk voor iedereen. Dit bespaart kosten voor alle partijen. En bovenal werkt het uitermate prettig. 


Lees meer over ons

Bouwen zonder steigers

In de toekomst zal er steeds meer een verschuiving plaatsvinden van bouwen op de bouwplaats naar bouwen in de fabriekshal. Hoe meer alles prefab op de bouwplaats aangeleverd wordt, hoe korter de totale bouwtijd wordt. Weersomstandigheden zijn in de fabriek immers niet van invloed.


Zo kunnen wij in onze fabriek complete gevels in elkaar zetten (binnen- en buitenwand, inclusief glas en kozijnen) die op de bouw alleen nog maar verankerd hoeven te worden. Steigers op de bouw zijn dan ook niet meer nodig. Dit levert een flinke verkorting van de bouwtijd op, terwijl de kwaliteit volledig behouden blijft.
 

Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen heeft de toekomst. Het is één van de pijlers van energiezuinig bouwen en speelt een belangrijke rol binnen ons bouwproces.

Met volledig luchtdichte gevelelementen is sprake van een uiterst duurzame constructie. Daarnaast is het ook zeer milieu vriendelijk. Het leidt tot een veel lager energieverbruik en minder uitstoot van CO2.

Alle gevelelementen in onze fabriekshal worden geheel luchtdicht geproduceerd, middels speciaal daarvoor ontwikkeld tape.  

Wij horen graag van u

Interesse in onze diensten? Wij staan u graag te woord.